Infra Experts is de handelsnaam van Heumen Expertises BV ingeschreven bij de KvK Rotterdam sinds 27 april 2010 onder nummer 24494391.

Het expertisebureau richt zich vooral op toedrachts onderzoek van kabel- en leidingschade, expertise en regres in opdracht van eigenaren van netwerken.

Directeur Ton van Heumen is sinds 1982 werkzaam als schade expert en sinds 1994 bij NIVRE als register expert ingeschreven. Hij is als senior schade expert werkzaam geweest bij de Van Ameyde Groep en het Nederlands Expertise Bureau (Nedeb) dat later is opgegaan in de Interlloyd Groep. Per 1 mei 2014 is Interlloyd Survey BV overgenomen door Dekra Experts met welk bureau de samenwerking werd voortgezet.

Voor internationaal werk is hij bij FUEDI ingeschreven als ELAE (European Loss Adjusting Expert) en tevens in hij in het bezit van het diploma Gerechtelijk Deskundige afgegeven door de Juridische Post Academische Opleiding van de Universiteit te Leiden. Sinds 1990 is hij zich gaan richten op aansprakelijkheidsclaims en de laatste 20 jaar worden vrijwel uitsluitend kabel- en leidingschades op het gebied van Civiele Techniek en/of Grond-, Weg- en Waterbouw.

Hij is gehuwd met Dini van Heumen-Hoekman die met de administratie en boekhouding is belast. Van 1975 tot 1990 heeft zij als 1e financieel medewerkster op de boekhouding van een containerbedrijf gewerkt, waarna zij zich heeft gericht op de opvoeding van de kinderen en huishoudelijke taken. Herintreding bevalt haar prima en het werk is uitstekend te combineren met andere taken.